kerstpakkettenshowroom zelf je kerstpakketten samenstellen

Pop-up kerstpakkettenshowroom

Kerstpakketten-harderwijk (Egbert van der Vegt speciaalzaak) en Dries van den Berg (Vispaleis) hebben op donderdag 29 oktober de handen wederom ineen geslagen. Nu met een mooie pop-up kerstpakkettenshowroom in het Vispaleis van Dries van den Berg. Klanten en belangstellenden konden op afspraak komen kijken naar- en proeven van de specialiteiten van beide ondernemingen. Een feest voor het oog en voor de smaakpapillen.

Proef de feestdagen diner.
Eigenlijk was deze dag gereserveerd voor een uniek ‘proef de kerstdagen’ diner in samenwerking met het Harderwijkse restaurant Savage. Door de laatste Corona maatregelen kon dat helaas niet door gaan en dus kwam er een leuk alternatief.

Pop-up kerstpakkettenshowroom
Het restaurant bij Van den Berg werd voor deze dage omgetoverd tot kerstpakkttenshowroom. Om aan de Corona maatregelen te kunnen voldoen konden relaties en belangstellenden een tijdsvlak reserveren zodat er nooit meer dan het toegestane aantal personen in de showroom aanwezig waren.

Specialiteiten.
Zowel Van der Vegt (kerstpakketten-harderwijk) als Dries van den Berg hadden hun lekkerste specialiteiten uitgestald om te laten proeven. Lekkere wijnen, verse noten, verse kaas en prachtige Italiaanse worsten van Van der Vegt en heerlijke gerookte paling, warm- en koud gerookte zalm van Dries van den Berg. Een feest voor de fijnproevers.

Thema pakketten.
Een paar thema’s die te zien waren en waarmee je de mooiste en lekkerste kerstpakketten mee kon samenstellen waren: Road Trip, Mexicaans, Rough waarbij de gerookte paling en de zalm het zo goed doen en natuurlijk een hoeveelheid aan Tapas of Borrel producten. Allemaal fijn te combineren met de uitstekende wijnen van Van der Vegt.

Salentein wijnen.
Ook de salentein wijnen ontbraken deze middag niet. De Barrel selections maar ook de Portillo werden getoond en konden worden geproefd. Wist je trouwens dat we voor de Salentein wijnen prachtige kisten in huis hebben waarmee je prachtige relatiegeschenken kunt maken? Je besteld ze eenvoudig in onze webwinkel of kom eens gezellig langs in onze showroom in Harderwijk. Daar hebben we een winkel vol lekkers en een kerstpakkettenshowroom vol moois.