Over ons

Kerstpakketten-Harderwijk.nl is onderdeel van de fa. Egbert Van der Vegt uit Harderwijk. Wij houden ons al drie generaties, sinds 1924, bezig met lekker eten en drinken! Al bijna 100 jaar dus. En van die 100 jaar maken we al meer dan 50 jaar kerstpakketten. Dan mag je jezelf best kerstpakkettenspecialist noemen.

Wij verzorgden in die 50 jaar kerstpakketten voor diverse bedrijven, organisaties en instellingen. Van groot tot klein. Je kunt bij ons al terecht voor 6 kerstpakketten maar ook voor duizenden.
Al vanaf 1997 zijn we ook actief op internet te vinden met onze websites. Eerst nog alleen informatief maar later ook met een eenvoudige webshop. Ouderwetse kwaliteit gekoppeld aan de moderne technologie. Een mooie combinatie vinden we zelf. Hiermee laten we zien dat we weliswaar stevig geworteld zijn in het verleden maar ook met twee benen in het ‘hier en nu’ staan met onze moderne kerstpakketten-Harderwijk webshop.

In onze online kerstpakkettenshop bieden we je de gelegenheid om snel, eenvoudig en vertrouwd je kerstpakketten te bestellen. Wil je liever persoonlijk contact dan kan dat natuurlijk ook. In onze showroom op Smeepoortstraat 19 in Harderwijk bieden we je nog steeds de mogelijkheid om zelf je kerstpakketten samen te stellen, te proeven en te beleven. Als je van te voren aangeeft wanneer je wilt komen zorgen wij ervoor dat we voldoende tijd voor je reserveren.